Navigation Menu+

Program prvega otroškega radia Vrabček

Objavljeno 17 junija 2015 v Uncategorized | 0 komentarjev

24 urni program:
05-11h Jutranja glasba za otroke… (Slovenske in tuje pesmice za otroke)
11-13h Pravljice za otroke in uspavanke… (Slovenske)
13-14h Slovenske uspavanke za otroke…
14-15h Tuje pravljice in uspavanke za otroke…
15-16h Tuja glasba za otroke…
16-19h Slovenska in tuja glasba za otroke…
19-20h Slovenska pravljice za otroke…
20-22h Slovenske uspavanke za otroke….
22-03h Meditativna glasba za starše…
03-05h Resna glasba za starše

Otroški radio Vrabček je namenjen otrokom starosti od 0-10 let, pa tudi vsem, ki se počutijo otroci v srcu. Predvaja se otroška glasba, ki je kombinirana z otroškimi pravljicami. V pripravi so tudi oddaje, ki se bodo predvajale po programski shemi v skladu s trenutnimi pogoji in okoliščinami na radiu Vrabček.

Jutranji program se začne ob 5h in traja vse do 12h, ko je čas za pravljice in pripravo malčkov za popoldanski spanec. Po tem se glasba ustvarjena za najmlajše predvaja vse do 19h, ko eno uro predvajamo pravljice in uspavanke, da otroke pripravimo na spanje.

Za po 22-ti uri je v pripravi oddaja za starše, ki jim bo pomagala razumeti svoje otroke in jih spodbuditi, da so sproščeni in srečni. Povabljeni bodo tudi strokovnjaki iz različnih področij ukvarjanja z otroki in zdravniki, ki nam bodo iz prve roke podali informacije o dogajanju na področju skrbi za otroke.

Trenutno se ob 22h predvaja resna in meditativna glasba za tiste starše, ki si privoščijo meditacijo in umiritev pred spanjem. Samo umirjeni starši lahko dobro opravljajo svojo vlogo, otroci pa so tako bolj srečni in zadovoljni. Z redno meditacijo so rezultati neizogibni.

Po polnoči so ponovitve oddaj za tiste, ki niso imeli časa za poslušanje oddaj v živo, ter otroška glasba in pravljice vse do jutra.

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja